Preaload Image

مدير شعبة ضمان الجودة وتقويم الاداء يحصل على كتاب شكر من معالي وزير التعليم العالي و البحث العلمي

Print Friendly, PDF & Email

حصل مدير شعبة ضمان الجودة و تقويم الاداء التدريسي في كلية التربية للعلوم الصرفة (ابن الهيثم) أ.م.د. علاء حاكم الناصر على كتاب شكر و تقدير من معالي وزير التعليم العالي و البحث العلمي أ.د. قصي السهيل لعضويته في في لجنة تنظيم واعداد تقرير التقييم الذاتي لجامعة بغداد وفق معايير الاعتماد المؤسسي الثمانية الوطنية .


The Director of the Quality Assurance and Performance Evaluation Division gets a certificate of thanks from the Minister of Higher Education and Scientific Research

Asst.prof.Dr.Ala’a Hakim Nasir got a certificate of thanks and appreciation from the minister of higher education and scientific research prof.Dr.  Qusai Al-Sehail for his membership in Committee for organizing and preparing the self-evaluation report of the University of Baghdad in accordance with the eight national institutional accreditation standards